[VIDEO] De Bussel spectaculair geopend

Screenshot uit video
Screenshot uit video
Vorige week woensdag werd De Bussel spectaculair geopend. Er vond een voorstelling plaats waarin alle aspecten van het nieuwe gebouw de revue passeerden. Het programma bestond zowel uit literair vermaak, als dans en muziek. De VVV, Theek5 en Theater De Bussel hebben hiermee officieel hun intrede gedaan in het nieuwe gebouw. Achteraf vond een gezellige borrel plaats. Wij spraken daar met de bewoners van het pand en politici. Bekijk de video hieronder.

Blijf op de hoogte van alle video’s en abonneer op ons kanaal! 

Kaj Moerenhout

De videomaker van OokvanWosterhout. Hij runt succesvol zijn eigen bedrijf Kaj Moerenhout Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *