[NIEUWS] B.O.C.K. bijna thuis!

© Huib Robben
© Huib Robben

Binnenkort trekt stichting B.O.C.K in voormalig zwembad de Blikken. Wij spraken af met Casper van Aggelen voor een rondleiding. En Casper kennende doet hij dat vol enthousiasme.

We rijden naar de Blikken zonder enige verwachting hoe het er daar nu uitziet. We parkeren onze auto en lopen naar binnen. Het is nogal een grote rommel en de muziek staat lekker hard. Kort daarna komt Casper ons verwelkomen met zijn stevige handdruk. Casper brengt ons naar het lege zwembad.

Het lijkt een decor van een toneelstuk: een tribune en een lounge set in het midden van het zwembad. ‘je kan zoveel met deze ruimte’ zegt Casper glunderend. En wij zitten ook te glunderen, wat ons betreft kan je dit ook ombouwen in een discotheek. Maar ja dat terzijde.

© Huib Robben
© Huib Robben

We lopen verder naar de douches die zijn omgebouwd tot ateliers. Alle ruimtes worden tot de top gerecycled door de vele soorten leden van B.O.C.K. ‘Het is nu nog een beetje een troep, maar ben er nu al trots op’ zegt de lange fotograaf.

Uiteindelijk gaan we naar de donkere tunnels, je kan er echt veel dingen in organiseren en misschien ook wel een spooktocht door de tunnels. Het is ons wat te donker.

Het is een echt cultureel centrum geworden. Een plek waar de mooiste dingen worden gedaan en gecreëerd. Het is nog maar eventjes wachten en dan kan Stichting B.O.C.K. de Blikken als thuis noemen.

© Huib Robben
© Huib Robben

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *