[NIEUWS] Jubileum Jeugdhofkapel een groot feest!

Jeugdhofkapel-11
© Kaj Moerenhout Media

Afgelopen vrijdag hield de Jeugdhofkapel een groot feest om hun elfjarig bestaan te vieren. Seven werd omgetoverd tot een Carnavaleske feestzaal en het feest vol leut kon van start.

Verschillende kapellen speelden op deze speciale Jeugdhofkapel-2avond. Velen verklede mensen genoten van de muziek en kunnen niet wachten tot Carnaval echt gaat beginnen. De jeugdhofkapel is de jongere versie van de Hofkapel en lieten met trots weten dat hun muziek nogal hard was deze avond.

Alle gasten genoten met volle teugen. Uiteindelijk was het feestje dan echt voorbij. De bezoekers hoefden niet lang te wachten op het volgende Carnavaleske feestje, want zondag werd alweer de Kaaise Dweildag gehouden!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *