Local Legends; opzoek naar zangtalent uit Oosterhout en omstreken in een gloednieuwe show!

12715393_570892629729753_7437692682816773638_n

Oosterhout is een stad vol onbekend talent. Voor de een is de stap om op te treden te groot, voor de ander is een plek om op te treden moeilijk of niet te vinden. In het gloednieuwe programma Local Legends (een show van internetpodium 24Music.TV) gaan we opzoek naar zangtalent uit Oosterhout en omgeving. Uiteindelijk willen we deze artiesten een podium bieden om zich te kunnen presenteren onder het grotere publiek en proberen wij hen te ondersteunen in de verdere ontwikkeling op muzikaal gebied.

De voorrondes zullen op voor 24Music.TV traditionele wijze gehouden worden middels de digitale weg. Wij streamen optredens in onze studio en zenden deze live uit op onze website. De finale zal wèl een fysieke show worden. Dit spektakel zal plaats vinden in de Pannehoef te Oosterhout.

Alle jeugd met een passie voor zang kan zich tot en met 31 maart inschrijven via de inschrijfpagina op onze website: https://24music.tv/locallegends/

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *