[NIEUW] The Yellow Shopper: kwaliteit voor een lage prijs!

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Kort geleden werd bekend dat in Oosterhout enkele sportzaken zijn omgevallen en dus zouden verdwijnen. Alleen er is ook goed nieuws, want er is een nieuwe zaak te vinden in Arendshof 1: The Yellow Shopper! Het is een zaak die haar aanbod steeds aanpast en zo vernieuwend wil blijven. Het bedrijf is onder andere gestart door de jonge Robin van den Kieboom. Wij gingen hem een bezoekje brengen om hem te feliciteren.

De zaak is nog niet af maakt Robin duidelijk. “Ik heb nog vele plannen om de winkel meer in The Yellow Shopper stijl te maken”. Robin heeft altijd gewerkt bij Sport2000 en wilde graag wat voor zichzelf beginnen. Het is een winkel waar goede kwaliteit kleding wordt verkocht voor een mooi prijsje.

We vragen hem waarom hij juist voor Oosterhout heeft gekozen. Hij zegt zorgelijk: “Ik heb veel ervaring met Oosterhout en hier staat te veel leeg. Ik wil de stad iets geven om naartoe te gaan!”. Robin wil dan ook van The Yellow Shopper een leuke plek maken waar ook beleving naar voren komt. “Het is echt de bedoeling dat de mensen met een voldaan gevoel kunnen shoppen”.

Vele jongeren durven het niet meer aan om een winkel of onderneming te starten. We vragen hem zijn mening over het ondernemen van jongeren. Hij leunt een beetje naar voren en heeft een duidelijke mening: “Jongeren hebben de toekomst. Het was voor mij goed om voor de leeuwen geworpen te worden. Het is voor iedereen een goede ervaring”.

Met dit antwoord sloten wij het interview af. We maakten nog wat portretten en gingen met een voldaan gevoel naar huis.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *