[NIEUWS] Duizendpootje Megan las voor in Goirle

image-5672788

1 maart 2016 Afgelopen zaterdag was de voorronde van het Brabantse Voorleeskampioenschap in theater Jan van Besouw in Goirle.
Nadat Megan voorleeskampioen werd van basisschool de Duizendpoot, mocht ze zich ook voorleeskampioen van Oosterhout noemen. Van de 660 voorlezers uit de eerste voorronde, zaten nu 66 kampioenen uit West-Brabantse dorpen en steden in de grote zaal. De lat lag hoog. Megan mocht met zeven andere kinderen in het blauwe lokaal haar kunsten vertonen. Ze was iets zenuwachtiger dan in de Bussel, maar daar hadden de andere voorlezers ook last van. Megan las weer mooi en beeldend voor. De jury vond het knap hoe ze de verschillende personages uit het boek van Mees Kees voordroeg en dat vonden haar supporters ook. Op het eind van de ochtend werden de winnaars bekend gemaakt. De spanning was om te snijden. Megan gaat niet door naar de volgende ronde, maar ze is nog steeds supertrots dat ze voorleeskampioen van Oosterhout is.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *