[MUZIEK] Winnaars strot nemen nummers op!

Opnames Strot studio 014 (Medium)
vlnr: Colin, Ingrid, Ismay en Hanke – © 2R Development

Vandaag hebben de winnaars van de Strot van Oosterhout Colin van Ginneken en Ismay Kortlever een opnamesessie gehad bij Ingrid’s Only Studio Productions. Dit was een van de prijzen die bij de Titel Strot van Oosterhout hoort.

Colin van Ginneken
Colin van Ginneken

Deze zangwedstrijd wordt ieder jaar gehouden. Ismay won in de categorie onder 15 en Colin won de 15+ categorie. Zij presteerden het beste en mochten vandaag hun zangkunsten opnieuw laten zien. Hanke de Hoogh, organisatrice van de wedstrijd, is trots op de twee en kon niet wachten om te beginnen.

Ismay Kortlever
Ismay Kortlever

Zelfs in de studio laten ze zien dat het echte entertainers zijn. Hanke:”ze maken beiden echt grote stappen, elke dag worden ze beter”. Ingrid van Delft, die de opnames verzorgt, weet zeker dat er een mooi resultaat uit gaat komen. Binnenkort is het resultaat te beluisteren.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *