[NIEUWS] Bibliotheek ontvangt 100.000ste bezoeker!

© 2R Development
© 2R Development

Gisteren heeft de bibliotheek in Oosterhout de 100.000ste bezoeker mogen ontvangen. Wethouder Robin van der Helm verwelkomde samen met onder andere directeur Theo Peeters de totaal verraste mevrouw Bogers.

De bezoekers worden met een systeem geteld en zo kan worden gezien dat de bezoekersaantallen flink zijn gestegen. De oude bibliotheek trok namelijk 140.000 bezoekers per jaar. Mevrouw Bogers was totaal verrast en is al vele malen in de bieb geweest.

De bieb hoopt op 225.000 bezoekers per jaar en dat is een stijging van 60% ten opzichte van de oude bibliotheek. Het succes is volgens Theek 5 onder andere te danken aan de inrichting, workshops en andere bijeenkomsten die zij organiseren met verschillende partners.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *