Laatste Repair Café Oosterhout voor zomerstop

Repair café oosterhout

Repair Café Oosterhout heeft zaterdag 25 juni het laatste Repair Café voor de zomerstop. De vrijwilligers helpen kapotte spullen te repareren, bijvoorbeeld textiel, kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, computers en randapparatuur, naaimachines, klokken, sieraden etc.

Door de wegwerpmaatschappij ontstaat massale milieuvervuiling die de gezondheid van de mensheid bedreigt. Daar wil het Repair Cafe samen met u iets aan doen. Repair Café combineert de noodzaak om minder weg te werpen met het sociale plezier van samen (leren) repareren. De tevredenheid en blijheid die een geslaagde reparatie geeft, is onbetaalbaar en is een goede motivatie voor mensen om de volgende keer ook te repareren in plaats van weg te gooien. Bovendien, het spaart uw beurs!  Wist u dat u niet alleen voor uw fiets terecht kunt in onze fietsenhoek, maar ook voor kleine reparaties en het monteren van nieuwe accessoires aan uw rollator. Overbodige hele spullen kunt u achterlaten op de weggeeftafel in De Bunthoef. Zoek uw kapotte spullen bij elkaar en kom zaterdag 25 juni tussen 10.00 en 14.00 uur naar het Repair Café voor reparatie in Activiteitencentrum De Bunthoef, Bloemenhof 2, bij Winkelcentrum Zuiderhout. De entree, het parkeren en reparaties zijn gratis, te vervangen onderdelen zijn voor uw eigen rekening. Tot ziens in het Repair Café!

Voor meer informatie, onze vacatures en contactgegevens zie:

www.repaircafe-oosterhout.nl
Facebook:  www.facebook.com/repaircafe.oosterhout
Twitter: @repaircafe0162

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *