[NIEUWS] Brabants’ schrijverstrots Linda Jansen 11 juni in Oosterhout

linda-jansen-social

Zaterdagmorgen is schrijfster Linda Jansen te gast bij Libris Boekhandel Het Verboden Rijk in Oosterhout voor een ontmoeting met haar lezers.

Dit naar aanleiding van het landelijk jaarlijkse leesevenement de ´Spannende Boeken Weken´. Lezers ontvangen in de boekhandel  bij aanschaf van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken het boek Vector, geschreven door Simon van de Waal, cadeau.

Dat de Brabantse Linda Jansen tot een van de favoriete schrijfsters van spannende romans van dit moment behoort is vooral te danken aan haar lezers. Zij waarderen haar boeken ´Onder water´ & ´Boven water´ als ´een mooi en knap staaltje schrijfwerk´ en ´heerlijke romans om je even mee te trekken in de wereld van de hoofdpersonages Liz en Tom´. Vandaar dat zij op uitnodiging van de Oosterhoutse boekhandel speciaal is uitgenodigd om lezers te ontmoeten tijdens de Spannende Boeken Weken welke tot 19 juni duren.

Zaterdag 11 juni is Brabants schrijverstrots Linda Jansen van 10.30 tot 11.30 uur aanwezig in de boekhandel aan de Arendsestraat.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *