[BINNENSTAD] Maakt een kiosk het Slotpark levendiger?

© Mimioa
© Mimioa

Het stadsmanagement heeft in 2015 het Mgr. Frencken College gevraagd ook suggesties te doen en daar kwam het volgende plan uit: een kiosk in het Slotpark.

Het komt erop neer dat het park niet bruisend genoeg is. Om dit te bereiken willen stelden NHTV-studenten een zelfde soort constructie gebruiken zoals in het Valkenbergpark in Breda gebeurt. In dit park bevindt zich een kiosk waar je kan drinken, en in het park vinden verschillende activiteiten plaats zoals Breda Barst en Palm Parkies.

Verder wordt er nagedacht om speeltoestellen in het park neer te zetten. Zo moet het park een levendige en gezellige plek worden.

Het winkelgebied in Oosterhout wordt onder andere geraakt door de crisis en winkelen via internet. De legere straten en leegstand in Oosterhout was in 2015 aanleiding voor het stadsmanagement om een selectie te maken van vijftien verbeterplannen voor de binnenstad. OokvanWosterhout heeft enkele van deze plannen eerder uitgelicht.

4 gedachten over “[BINNENSTAD] Maakt een kiosk het Slotpark levendiger?

 • 5 september 2016 om 14:47
  Permalink

  Zeker weten. In de plannen voor stadshart uit 2009 is dat ook al zo benoemd. Het park is nu dood, er valt niets te beleven, een speeltoestellen, en de mogelijkheid voor een bakkie geeft beweging !

 • 5 september 2016 om 14:22
  Permalink

  Is een geweldig idee. Ik kijk er al naar uit.

 • 5 september 2016 om 10:01
  Permalink

  Lijkt me leuk,net als afgelopen zaterdag,die film draaien prachtig
  Grote opkomst en gezellig met al die kinderen dan bruist Oosterhout weer even toppie….

 • 4 september 2016 om 21:07
  Permalink

  Goed idee! Het is zonde dat er te weinig gebruik wordt gemaakt van het park. Horeca en speeltoestellen maken het in ieder geval aantrekkelijker om wat langer het het park te verblijven en af en toe evenement of optreden in de kiosk zou ook prima zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *