[NIEUW] Klankbord: zaak van kwaliteit

klankbord-001
© 2R Development

De Klappeijstraat is goed op weg om weer helemaal gevuld te zijn met zaken. Zo is er in het pand, waarin ooit The Big Apple zat, een nieuwe zaak gekomen: Klankbord. Wij gingen even langs om deze nieuwe zaak te checken.

Het pand waar Klankbord in zit is erg ruim, en vooral erg diep. De voorkant is een en al raam, wat zorgt voor het nodige licht. Het is een warme en strakke zaak, met sfeervolle inrichting. We worden vriendelijk verwelkomd, en gaan lekker zitten achterin de zaak. Cappuccino’s worden gebracht en het interview kan beginnen.

De eigenaar Peter vertelt dat hij in het verleden bij verschillende restaurantketens heeft gewerkt, en een droom had om ooit voor zichzelf te beginnen. Hij zag al vrij snel dat dit de meest geschikte zaak was voor zijn droom. Ze zijn nu aan het proefdraaien. ‘Om alle kleine foutjes eruit te filteren’. Hij maakt duidelijk dat ze het beste willen voor hun klanten en meteen vanaf het begin topkwaliteit willen leveren qua eten en service.

We beginnen te praten over muziek, een belangrijk element van Klankbord. ‘We zijn druk bezig te kijken wie we allemaal een podium kunnen geven. Ik vind het belangrijk nieuw talent een kans te geven’. Het podium bevindt zich vooraan in de zaak, zodat mensen die langslopen ook enthousiast kunnen worden van de muziek.

Hij biedt verder niet alleen muzikaal talent een podium, maar geeft ook jonge ondernemers een kans. ‘De website en huisstijl is helemaal gemaakt door wat jonge knapen, erg leuk om dan het resultaat te zien’.

Binnenkort is de proefperiode voorbij en zijn deze twee ondernemers er helemaal klaar voor. Wij wensen hen veel succes!

 

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *