[NIEUWS] Energiemarkt trekt vele bezoekers

Energiemarkt Oosterhout
© 2R Development

Gisteren werd voor de eerste keer de Energiemarkt in De Bussel georganiseerd door Oosterhout Nieuwe Energie. Vele Oosterhouters kwamen langs en spraken met de vele bedrijven en organisaties die een stand hadden in foyer van De Bussel.

Duurzame energie, zonnepanelen en duurzaam bouwen: onderwerpen die steeds belangrijker worden in de maatschappij. Om de Oosterhoutse burgers te informeren over de vele opties om energie te besparen is er een Energiemarkt georganiseerd. Rob van Buitenen van ONE is tevreden. ‘De markt is goed ontvangen en je hoort dat het een steeds belangrijker onderwerp aan het worden is. Als het aan ons ligt komt er een tweede editie’.

Wilt u meer info over Oosterhout Nieuwe Energie? Kijk dan op de website.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Een gedachte over “[NIEUWS] Energiemarkt trekt vele bezoekers

  • 20 november 2016 om 13:36
    Permalink

    Dit soort activiteiten is precies waarom De Bussel zo royaal voor Oosterhoutse begrippen is opgezet. Wij werden er veel wijzer van. Logisch dat het een vervolg krijgt. Maar De Bussel kan voor veel meer soortgelijke gebeurtenissen worden gebruikt. Leegstand moet zoveel mogelijk voorkomen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *