Nostalgic Sunday: De Torenstraat!

Het is weer een nostalgische zondag! De tijdmachine staat weer te ronken, met deze week als bestemming: de Torenstraat van de vorige eeuw! Nee, niet echt een tijdreisje natuurlijk, maar een verzameling aan then and now foto’s. Sommigen kunnen er uren lang naar turen, kopen er speciale boeken voor of gaan zelf op fotojacht. Herfotografie noemen sommigen het. Het is tijd voor een Wosterhoutse variant.

b8138d51-1b94-475f-93d0-5fbf5d4dad37[1]

© Pablo van Gruijthuijsen
© OokVanWosterhout

De foto’s verschillen sterk van elkaar. Op de vroegere foto zie je een smallere straat met veel laagbouw. Op de nieuwe foto zie je een bredere straat met links Theater de Bussel en de bibliotheek en rechts wat hoogbouw. De Torenstraat is dus over het algemeen flink aangepakt, ook recent dus nog.

Pablo van Gruijthuijsen

Ik wil graag mijn bijdrage leveren om Oosterhout als stad beter tot zijn recht te laten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *