[EVENT] De Ladykantjes PR- band Kaaise Dweildag

De Ladykantjes
© Jeff Maanders

Aanstaande zaterdag 4 februari zal de Promotietour, voor de Kaaise Dweildag, in het centrum van Oosterhout plaatsvinden van 13.30-15.30 uur. Met aansluitend 15.45 uur mogelijk een live uitzending in ‘Oosterhout Vandaag’ vanaf locatie (o.v.b.), door de ORTS.

De Promotietour, door Stg. de Gangmaokers, vindt dit jaar plaats met de band de Ladykantjes.

De Ladykantjes

De Ladykantjes zijn eind jaren ’80 ontstaan in Oosteind als een grap van een paar overmoedige dames. Zij zouden weleens een echt instrument gaan bespelen en een optreden geven. En inderdaad, in 1990 gaven zij als Ladykantjes (dames die muzikant zijn) hun eerste optreden met 3 nummers tijdens de eerste Deunendag  in Oosteind.

Inmiddels spelen de Ladykantjes, bestaande ruim 20 vrouwen, ongeveer 30 vaste nummers en 15 kerstnummers. Om het interessant te houden voor zowel de muzikanten zelf als voor het publiek, worden er jaarlijks wat nieuwe nummers ingestudeerd en vallen er wat nummers af.

De muzikale leiding is in handen van onze onmisbare dirigent Ed van Geel. En die is goed, getuige de enthousiaste reacties van ons publiek in bijvoorbeeld Antwerpen, Scheveningen, Cochem, Valkenburg, Brugge, Dusseldorf.

Natuurlijk treden we ook op in onze ‘eigen’ omgeving, omdat onze dames allemaal uit Midden Brabant komen en onze ’roots’ in Oosteind liggen.

Kortom: wij zijn een gezellige groep vrouwen die graag samen een mooi stuk muziek maken. Komt dat zien!!  www.ladykantjes-oosteind.nl

Voor programma en andere informatie op de Kaaise Dweildag a.s. zondag, kunt u alles vinden op www.kaaisedweildag.nl  of vragen via  info@kaaisedweildag.nl

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *