Nostalgic Sunday: De Zandheuvel!

Het is de laatste zondag van de maand: tijd voor een ’trip down memory lane’. Of nee, excuus: de Zandheuvel! Helaas geen echt tijdreisje natuurlijk, maar een verzameling aan then and now foto’s. Sommigen kunnen er uren lang naar turen, kopen er speciale boeken voor of gaan zelf op fotojacht. Herfotografie noemen sommigen het. Het is tijd voor een Wosterhoutse variant.

Zandheuvel

© OokVanWosterhout
© OokVanWosterhout

De Zandheuvel is vrijwel niet veranderd: de panden en de bomen – ze staan er nog! Je vindt in het begin van de straat hotel-cafe Het Zonneke en aan het einde de Onze Lieve Vrouwe abdij. Voor diegenen die niet kunnen wachten op de volgende laatste zondag van de maand: je nostalgische ei kun je kwijt bij zowel heemkundekring ‘De Heerlijkheid’ als het Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’!

Pablo van Gruijthuijsen

Ik wil graag mijn bijdrage leveren om Oosterhout als stad beter tot zijn recht te laten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *