[NIEUWS] Rietveld bloemisten beste van Nederland

Rietveld Bloemisten is verkozen tot de beste bloemist van Nederland. In het RTL- programma ‘De Beste van Nederland’ kan de kijker bepalen wie de beste is en na dat alle stemmen waren geteld kwam Rietveld als winnaar uit de bus.

De bloemist gevestigd in de Torenstraat moest onder andere een vlog maken om de zaak te promoten. Uit alle provincies was een bloemist gekozen om te strijden tegen de andere provincies. Het team van Rietveld schrijft op Facebook:

‘WAUW!!!!!!!!!!!

Dat is het enige wat we uit kunnen brengen! Wat hebben wij een lieve lieve achterban. Volgers, vrienden, vrienden van vrienden, kennissen van vrienden vrienden van kennissen van vrienden hebben ons geholpen om onze vlog op de eerste plaats te krijgen en te behouden. Zo overweldigend, echt geen woorden voor te vinden!

DANK DANK !!
Team Rietveld!’

Namens Ook van Wosterhout: Van harte gefeliciteerd!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *