[NIEUW] T Geregt gevestigd op Heuvel!

Mark
© 2R Development

Een paar weken geleden mochten wij Oosterhouters een nieuwe zaak verwelkomen op De Heuvel. Het gaat om loungebar T Geregt die zich heeft gevestigd in het pand waar tot de zomer kledingzaak Eli’s zat. Wij spraken af met eigenaar Mark Gangelhof om te spreken over zijn zaak, ondernemen en Oosterhout.

Het is een prachtige zonnige dag als wij op bezoek gaan bij Mark. Wij stappen binnen in een zaak met veel kunst, strakke meubelen (geleverd door Remeijsen) en veel licht. Mark staat ons al op te wachten, het is vroeg, maar hij komt erg energiek over. We gaan lekker zitten aan de lange tafel die tegenover de bar staat. ‘Ik heb zelf deze bar gemaakt, het geeft altijd extra voldoening als je dingen zelf kan maken’ zegt Mark enthousiast.

Even een korte profielschets over Mark. Hij woont in Oosterhout en komt altijd op de fiets naar zijn werk. Verder heeft hij een horecabedrijf gehad in Tilburg en zo de nodige ervaring op gedaan om een zaak te runnen.

Mark vertelt over de tijd dat hij ging kijken in het pand toen nog Eli’s . Eli was meteen enthousiast toen hij de plannen hoorde en belde meteen de makelaar. ‘En nu zijn we maanden verder en is het avontuur begonnen’.

Met een lekker bakje koffie praten we over Oosterhout. De Heuvel is zich steeds verder aan het ontwikkelen en er komen steeds meer ondernemers naar Oosterhout. ‘Het is belangrijk om elkaar te helpen. Zo worden ook de bloemen, noten en kazen geleverd door Oosterhoutse ondernemers.

We eindigen met een belangrijk onderwerp: de wijnen! T Geregt heeft een uitgebreide keuze qua wijnen. ‘De gast kan echt kiezen uit hele verschillende wijnen terwijl ze relaxt in een van de stoelen zitten’. Mark vertelt dat hij naar België is geweest om de hele dag wijnen te proeven. Om te zorgen voor echte hoge kwaliteit wijnen. ‘We hebben echt als doel om de gasten te laten relaxen, lekker te laten borrelen en nieuwe wijnen te laten ontdekken’.

Tot nu toe zijn de reacties enthousiast en wij zijn blij dat we wederom zo’n mooie zaak mogen verwelkomen!

Je kan T Geregt volgen op Facebook of een kijkje nemen op hun website!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *