BOMBAST en Norbert Snijers vallen in de prijzen!

© GRAAF Media

Gisteren kwamen velen naar het pand van BOCK voor de uitreiking van de Cultuurprijs en de Stimuleringsprijs 2017. Uiteindelijk mochten BOMBAST en Norbert Snijers aanschuiven aan de gedekte tafel om geëerd te worden met de Stimuleringsprijs en de Cultuurprijs.

Het was een prachtige dag voor een uitreiking, maar dat weerhield veel mensen niet om binnen te gaan zitten. De uitreiking ging van start met een presentatie van danseres Femke de Bont, de winnares van de stimuleringsprijs 2016. Zij heeft het geldbedrag wat ze heeft gekregen van de Gemeente Oosterhout gebruikt om zich verder te scholen in Valencia.

Na de demonstratie van Femke, was het de beurt aan de mannen van BOMBAST. Zij waren gevraagd om aanwezig te zijn en het verhaal van BOMBAST te laten horen aan het publiek, niet wetend dat zij later de stimuleringsprijs in ontvangst mochten gaan nemen.

Uiteindelijk was het moment daar en gingen wethouder Robin van der Helm en juryvoorzitter Pieter de Bruine de winnaars bekend maken. Norbert Snijers van Liever in de Kluiz dan Thuiz  mocht de welbegeerde Cultuurprijs in ontvangst nemen. Het was wel even een klus om Norbert naar de uitreiking te laten komen, want zijn zoon liep de Marathon van Rotterdam. ‘Het is een prachtige dag! Mijn zoon heeft de Marathon gelopen en dan mag ik zo’n eervolle prijs in ontvangst nemen! Mijn dag kan niet meer stuk’ zei hij gelukkig.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *