2e paasdag paaseieren zoeken bij De Warande!

Paaseieren

Nostalgische paasgevoelens weer ervaren? Kwam jij als kind vroeger ook samen met je ouders paaseieren zoeken? Oude tijden herleven op 2e paasdag. Het traditionele paaseieren zoeken is ook dit jaar weer terug. Sinds jaar en dag kun je bij De Warande op 2e paasdag met het hele gezin paaseieren komen zoeken. Neem dit jaar de hele familie mee op deze leuke zoektocht over ons park!

Op maandag 17 april organiseren we op Recreatieoord de Warande weer het geliefde paaseieren zoeken. Op deze 2e paasdag verzamelen we bij de Brasserie en kunnen de kinderen om 11:00 beginnen met zoeken. Is dat te vroeg? Kom dan na de lunch voor de tweede ronde die om 13:00 van start zal gaan. In de verstopte eieren zullen prijzen zitten die de kinderen kunnen winnen. Vorig jaar was het ondanks het mindere weer een groot succes. Als de weergoden ons goed gezind zijn, wordt het ook dit jaar weer een top dag! Heb je genoeg van al het speuren naar eieren? Dan kun je ook van 11:00 tot 14:30 familiezwemmen voor maar €4 per persoon.

Maak dit familie-uitje helemaal compleet met een hapje en een drankje van het Paasmenu van Brasserie de Warande.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *