Het avontuur gaat bijna van start voor De Paskaemer!

Bas en Judith
© 2R Development

Over een paar dagen mogen we een nieuw uniek concept verwelkomen in de binnenstad. Waar dan? Nou, we hebben het dan over De Paskaemer, maar dat had je natuurlijk al kunnen lezen in de titel. Wij gingen vorige week bij eigenaren Bas en Judith langs om ons mee te nemen in hun zaak.

Als je nu naar binnen spiekt, dan zie je waarschijnlijk een zaak die helemaal klaar is om open te gaan, maar toen wij op bezoek kwamen waren ze nog keihard aan het werk om alles in gereedheid te brengen. Het pand was tot een paar maanden geleden nog Peddels, maar daar is niks meer van te zien. Later meer over de stijl, laten we beginnen bij het begin.

Bas heeft jaren ervaring in de mode en hakte na lang twijfelen de knoop door en vroeg zijn vrouw Judith of ze aan dit avontuur konden beginnen. ‘Bas heeft altijd al gedroomd van een eigen zaak en het is hartstikke tof om met kleding bezig te zijn!’ zegt Judith enthousiast. Het doel van De Paskaemer is om echt weer in te spelen op wat de bezoekers willen. ‘Service is het aller belangrijkst’ zegt Bas. ‘Waarom zou je een bezoeker anders behandelen als dan je zelf wilt worden behandeld’ vult Judith hem scherp aan.

Om die service te bieden kunnen mensen een paskamer boeken en kunnen er zelfs voor kiezen om ’s avonds een paskamer te boeken met vrienden en vriendinnen. Er wordt dan meteen gezorgd voor een hapje en een drankje (ze hebben zelfs hun eigen bier). ‘Shoppen moet weer leuk worden, dat is het al te lang niet meer echt geweest’ zegt het duo kritisch.

Bas en Judith
© 2R Development

We besluiten om de zaak wat beter te bekijken. Heel veel merken die bijna niet in Oosterhout worden verkocht gaan hier een plekje krijgen. Het gaat dan om merken zoals Anecdote, Nikkie en samsøe samsøe. ‘We willen gaan voor exclusief, maar betaalbaar’ zegt Bas terwijl hij een paar jeans laat zien van Denham die bijna nergens te vinden zijn.

We eindigen vanzelfsprekend bij de paskamers. Elke paskamer heeft zijn eigen stijl en eigenlijk kan maar een ding daarover gezegd worden: ga op ontdekking en probeer elke keer een andere paskamer uit. Er wordt nog even gebruik  gemaakt om een sneek peak te hebben in de collectie. Gelukkig,  over een paar dagen zijn wij er weer voor iets heel vets, maar daar later meer over! Stay tuned!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *