[BINNENSTAD] Koffiebar Hugo terug in top 10 beste koffiezaken

© Groupon.nl

Misset Horeca heeft wederom een lijst met de 100 beste koffiezaken gepubliceerd. De zaken zijn door een professionele jury beoordeeld, die heeft hierbij onder andere gekeken naar de sfeer, de kwaliteit en de manier waarop de koffie werd geserveerd. Dit jaar is koffiebar Hugo weer te vinden in de top 10!

De jury is zeer te spreken over de espresso waar onder wordt gezegd dat het een lange en subtiele afdronk bevat. Verder zijn de juryleden erg tevreden over de barista’s die een erge fijne sfeer neerzetten en weten hoe ze kwaliteit moeten afleveren.

Deze lovende woorden heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Koffiebar Hugo op plaats 10 is geëindigd in de Koffie Top 100. Van harte gefeliciteerd!

De volledige lijst is hier te bekijken!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *