[NIEUWS] Vlogger Joost Roovers keert terug met derde seizoen!

Vlogger Joost Roovers – Foto: Casper van Aggelen

Vanavond keert Joost Roovers na de zomerstop terug met alweer het derde seizoen van zijn populaire vlogs. Na twee succesvolle seizoenen is Joost inmiddels een van Oosterhouts bekendste vloggers. Tijd voor een vooruitblik op het nieuwe seizoen.

Vernieuwend met historie en achtergronden
De Oosterhoutse entertainer heeft er dan ook zin in: “Nu na de zomer ga ik weer heerlijk aan slag. Naast mijn belevenissen komt er meer focus op het verleden en de achtergronden in Oosterhout”. De kijker weet Joost ook steeds vaker te vinden: “Oosterhouters zoeken mij vaker op om hun kijk op de stad te laten horen”.

Verkiezingen, Carnaval en Parkfeest
Tijdens het derde seizoen zal Joost op pad gaan met gebruik van nieuwe technologie en montagetechnieken. Hoogtepunten zullen onder andere carnaval, de gemeenteraadsverkiezingen en het Parkfeest zijn. Joost daagt de kijkers voor zijn nieuwe seizoen uit: “Oosterhout kent veel oude verhalen die niet bekend zijn. Ik vind het leuke deze verhalen uit te pluizen op een nieuwe wijze”.

Joost Roovers is vanaf maandag wekelijks zichtbaar (19:00) op de Facebookpagina van OokVanWosterhout. Tips en ideeën kunnen worden ingediend via redactie@ookvanwosterhout en/of reacties onder video’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *