ONE adviseert ook bedrijven

Margret Tielemans
© Margret Tielemans
Oosterhout Nieuwe Energie timmert snoeihard aan de weg om iedereen in Oosterhout te verduurzamen. Mede door de bemiddeling en expertise van de ideële coöperatie prijken nu maar liefst tachtig zonnepanelen op het pand van adviesburo Robbe aan het Bouwlingplein. Robbe gebruikt de opgewekte energie om het bedrijfspand van stroom te voorzien. De panelen leveren gemiddeld 23.500 kWH per jaar op. Voldoende energie om ongeveer zeven huishoudens een jaar te voorzien van stroom.
Ideële coöperatie
Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) is een ideële coöperatie die het gebruik van duurzame energievormen in Oosterhout stimuleert. Zij komt voort uit de daadkracht van vrijwillig betrokken ondernemers en inwoners van Oosterhout, die zich geheel belangeloos inzetten. www.oosterhoutnieuweenergie.nl

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *