[Nieuws] Van Zanden Sportprijzen opende feestelijk haar deuren

© Kaj Moerenhout Media

Van Zanden Sportprijzen begint een sportprijzenzaak in Oosterhout. Deze nieuwe zaak is gevestigd op de Bredaseweg 56.  Het bedrijf specialiseert zich onder anderen in sportprijzen, medailles en (glazen) trofeeën.  De winkel was weliswaar al “officieus” open, maar  heeft op 26 augustus officieel haar opening meegemaakt.

Tijd voor volgende stap: van online naar offline
Van Zanden Sportprijzen was al enkele jaren bezig met het ontwerpen en verkopen van trofeeën en sportprijzen via het internet, vanuit Oosterhout. Het bedrijf is inmiddels een gevestigde naam op het internet, via vanzandensportprijzen.nl wisten duizenden klanten al de weg te vinden. Klanten variëren van lokale verenigingen tot grote Nederlandse evenementen. Nu neemt het familiebedrijf de volgende stap, en opent naast de webwinkel een fysieke winkel, in Oosterhout. Langs de drukste weg van Oosterhout wil het bedrijf een begrip worden in het Oosterhoutse straatbeeld.

Feestelijke opening met benefietinzameling

Tijdens de opening werd een inzamelingsronde georganiseerd waarbij de opbrengst werd gedoneerd aan stichting Vrienden van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. De opbrengst was uiteindelijk €500,-

Video

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *