Sneakerwinkel opent haar deuren in Oosterhout

Het gaat dan toch echt gebeuren! Oosterhouts enige echte sneakerwinkel. Søles sneakers opent haar deuren op vrijdag 29  september. De splinternieuwe sneakerwinkel krijgt een ruim aanbod voor elke sneakerliefhebber. Voor jong en oud en in verschillende prijsklasse zullen de verschillende sneakers verkijgbaar zijn. Bij Søles vindt je de nieuwste sneakers van Nike, Adidas, Reebok, Asics, Puma, Vans en natuurlijk nog veel meer !

Kinder sneakers

Waar het aan ontbreekt in Oosterhout is duidelijk : Kinder sneakers. Søles krijgt een leuk aanbod in kinder sneakers. De nieuwe sneakerwinkel zorgt ervoor dat er ook voor aller kleinste leuke sneakers verkrijgbaar zullen zijn.

Unieke & Exclusieve sneakers

Buiten het brede sneakeraanbod voor het hele gezin, gaat Søles zich ook richten op de exclusieve kant van de sneakermarkt. De verkoop van exclusieve modellen wordt zowel in winkels als online groter en groter. Søles gaat mee in die gekte, want zij gaan zich ook specialiseren op unieke en gelimiteerde modellen voor de echte sneakerfreaks.

Fashion & lifestyle

Søles zal zich buiten de sneakermarkt ook bezig gaan houden met fashion en lifestyle. Zo kan je dus een complete kledingoutfit scoren in dezelfde winkel. Søles zal het aanbod constant blijven vernieuwen met de hipste en trendy kledingmerken waardoor jij er altijd goed bij zal lopen !

Volg Søles nu ook op Facebook en Instagram! Meer info over de opening vind je hier

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *