13, 14 en 15 oktober: Bockbier staproute

Bockbier 2017

In het weekend van 13,14 en 15 oktober organiseren vier Oosterhoutse café’s: een bockbier-staproute. d’Apotheek, de Beurs, Oud Brabant en de Pub presenteren allemaal twee bockbieren in een bierproef-actie. Bockbierliefhebbers die in elk deelnemend café een bockbier nemen (proefglas à € 2,50 vergezeld door een bijhorend hapje), krijgen in het vierde café een gratis  bockbier.

Het principe is simpel: De kasteleins brengen ieder twee bockbieren in stelling voor deze actie. Het deelnemende publiek neemt aan de bar van het eerste café een “stempelkaart” en neemt voor € 2,50 een eerste proefglas (ca. 15cl.) bockbier. Elk café presenteert daar een speciaal hapje bij. Het café stempelt de kaart af. In het tweede en derde café herhaal je deze procedure. Bij het vierde café wordt de kaart (met stempels van de drie andere cafés’) ingeleverd en krijg je een gratis bockbier.

Op die manier kun je dus per ronde voor € 7,50  vier bockbiertjes proeven in een paar mooie Oosterhoutse cafés op loopafstand van elkaar

Je hoeft de stempelkaart overigens niet op één dag vol te krijgen. Je mag er een weekend over doen. Je hoeft het trouwens ook niet bij één stempelkaart te houden. Als je nog een rondje van café naar café wilt lopen met een nieuwe kaart, kan dat ook.

Een aantal café’s zal deze tijdens deze bockbier-staproute nog een aantal andere activiteiten organiseren (zoals live-muziek)

Liefhebbers van verschillende bieren kunnen hun hart ophalen dus. Er is een keuze uit 8 bockbieren en dat zijn de volgende:

Café de Apotheek

Brand: Dubbelbock  en Jopen:  4 Granen Bockbier

Café de Beurs:

La Trappe:  Bockbier en Bax: Oma’s Pruim

Café Oud Brabant:

Gulpener: Herfstbock en de Witte Leeuw: Oktober 23

Café de Pub:

’t Anker: Maneblusser Herfstbok en Hertog Jan: Bockbier

 

Bockbier staproute

13, 14 en 15 oktober 2017

d’Apotheek, de Beurs, Oud Brabant en de Pub

Binnenstad Oosterhout (NBr)

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *