Mad Hat lanceert nieuw uniek hapje

Drakenadem
© 2R Development

Het mag dan het jaar van de Haan zijn volgens de Chinese kalender maar er is een tentje in Oosterhout dat een ander mythisch wezen in jou zal doen ontwaken.Mad Hat laat je stoom blazen alsof je zelf een machtige draak bent, terwijl je geniet van een avontuurlijk hapje.

Dragon’s  Breath is een bite die de laatste foodtrend volgt, vooral op Social Media duikt deze populaire snack steeds vaker op. Het dankt zijn populariteit aan het special effect. Het is dus niet alleen lekker het is ook echt leuk!

Door middel van vloeibaar stikstof wordt het product zo koud gemaakt, waardoor het een kerntemperatuur van -196⁰C bereikt .  Zodra je dit chipje op je tong legt zorgt jouw adem ervoor dat het product razendsnel ontdooit waardoor er enorme rookpluimen ontstaan.

De eigenaresse van Mad Hat, Audrey Kroon, houd ervan om haar gasten steeds opnieuw te verrassen met “vreemde producten”. Zo introduceerde zij 3 jaar geleden de Bubble Tea in Oosterhout, ook zo’n typisch product waarbij smaak en mondgevoel de beleving bepalen.

De snack wordt in 4 smaken verkocht maar kan ook als mix besteld worden en is vooral leuk om samen te delen.  Mocht je nou niet zo van de trendgevoelige producten zijn dan kan je bij Mad Hat ook terecht voor een lekker bakje koffie of thee met een heerlijk gebakje.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *