[EVENEMENT] 2 cabaretvoorstellingen voor de prijs van 1: Niet voor de Poes

Een dubbelprogramma door twee buitengewone blondines met beide een eigen stijl en beide enorm grappig. ‘Niet voor de Poes’ is een, enkel uit dames bestaande, groep cabaretiers die in wisselende bezetting het land doorkruisen om u een heerlijke avond lachen te bezorgen. En geloof ons maar dat er gelachen wordt.

Oosterhout wordt verwend met de komst van door een onorthodoxe krullebol (Barbara Breedijk) en een hilarische diva (Merel Moistra).

Merel zet u graag op het verkeerde been, maar Merel heeft geen verkeerd been. Het zijn allebei TOPbenen waarop zij hilarisch cabaret speelt. Zij kan multitasken; ze zingt, speelt gitaar en drumt tegelijkertijd. Ze won het COC Songfestival in Maastricht. In 2016 speelde Merel op de Zwarte Cross en haalde de halve finale bij Cameretten.

Barbara zingt…over alles. Een medium, een interieurgigant en okselhaar. Zomaar een greep uit de onderwerpen die ze bezingt en op zeer aanstekelijke wijze introduceert. Volgens de zangeres schuilt er in elke ervaring een lied en dat deelt
ze graag met u! Afgelopen seizoen trad Barbara op in de Kleine Komedie en speelde Barbara op Oerol.

Zaterdag 18 november – aanvang 20:15u. Entree €17,50 Inclusief koffie en een drankje in de pauze of nazit. Bestellen kan natuurlijk via www.deschelleboom.nl of telefonisch op 0162-437165

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *