[EVENEMENT] De lastige broertjes presenteren ‘Verbroedering’

foto van De lastige broertjes.

Begin dit jaar presenteerde De Lastige Broertjes uit Oosterhout hun eerste bier, ‘Wosterhout’s Snollebolleke’. Een stevige maar toch frisse blondine van 8,6%. Tijdens deze gezellige middag nam Burgemeester Stefan Huisman de eerste fles in ontvangst. Sindsdien hebben de broertjes stevig aan de weg getimmerd en is hun ‘Snollebolleke’  te proeven en te verkrijgen in verschillende cafés en slijterijen in Oosterhout en de regio.

Na verschillende proefbrouwsels gemaakt te hebben en liters bier te hebben geproefd, presenteren De Lastige Broertjes hun tweede bier ‘Verbroedering’!
Verbroedering is een karaktervolle quadrupel van 9,5%. Dit bier is een eerbetoon aan alle broeders, matties, gabbers en vrienden die elkaar door dik en dun steunen! Bier verbindt bier verbroedert! En onze Verbroedering in het bijzonder.

Op zaterdag 2 december rond 15.00 uur presenteren De Lastige Broertjes hun ‘Verbroedering’ in café Oud Brabant, Leijsehoek 11-13 in Oosterhout. Het wordt een gezellige middag waarbij u uiteraard het nieuwe bier ‘Verbroedering’ mag komen proeven. Opnieuw hebben zij de eer een bekende hoogwaardigheidsbekleder te mogen ontvangen die officieel de eerste fles Verbroedering in ontvangst zal nemen. Wie dat zal zijn, houden De Lastige Broertjes nog even voor zich.

Op de facebookpagina www.facebook.nl/delastigebroertjes leest u meer over de bierpresentatie en De Lastige Broertjes.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *