Nomineer jouw Wosterhouter van het jaar 2017!

2017 is weer omgevlogen en er zijn weer veel dingen gebeurd. Dat betekent dat we langzaam weer tegen het einde van het jaar aanlopen en het tijd is voor onze jaarlijkse felbegeerde prijs: De Wosterhouter van het jaar!  

Vorig jaar mocht Erik Oomes van de Beren Oosterhout deze prijs in ontvangst nemen. Dit kan je terug zien in onderstaande video:

<iframe width=”739″ height=”500″ src=”https://www.youtube.com/embed/CC-3rdKZrBA” frameborder=”0″ gesture=”media” allowfullscreen></iframe>

Nu heb jij als lezer weer de mogelijkheid om iemand te nomineren! Wie heeft volgens jou echt iets goed gedaan voor Oosterhout, de samenleving of hun omgeving? Laat het ons weten in de reacties, per mail op redactie@ookvanwosterhout of via sociale media! Uiteindelijk zal een shortlist bestaande uit vijf mensen bestaand bekend worden gemaakt waarop gestemd kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *