[NIEUW] Rodeo Drive helemaal verbouwd!

© www.2rdevelopment.nl

Is het je al opgevallen? Rodeo Drive van Derk Van den Bosch is helemaal verbouwd. In korte tijd is de hele zaak aangepakt. Derk: ‘We zijn nu helemaal klaar voor de toekomst!’. Wij gingen op bezoek om een kijkje te nemen in het frisse interieur!

We komen binnen in een andere wereld. Rode Drive is tot in de puntjes veranderd, zo is de stijl gewijzigd naar modern industrieel en is er een onderdeel toegevoegd aan de beleving: een luxe koffiebar! ‘We wilden onze bezoekers echt verwennen als ze hier binnen zijn. Ik heb een barista cursus gevolgd en kunnen nu zorgen dat een bezoek een echt uitje wordt’ zegt Derk met een grote glimlach.

10 jaar geleden nam Derk de zaak over en nu was het tijd voor vernieuwing. Rodeo hangt in enorme lichtgevende letters boven de kassa, er zijn nieuwe merken bij gekomen en het komt vooral fris en warm over. ‘De zaak moest echt bij ons passen, het moest warmte uitstralen. En de bar is nu echt het hart van de zaak’. Het interieur en de bar biedt rust en geeft de kans tot nog beter klantcontact.

Als laatste wordt ons met een bak cappuccino aan de bar vertelt dat vele Oosterhouters geholpen hebben om alles klaar te maken. ‘Ik wil echt proberen om zoveel mogelijk lokale producten in de zaak te hebben’. We genieten van onze cappuccino en de nieuwe look. Goed om te zien dat de zaken in Oosterhout zich blijven ontwikkelen om klaar te zijn voor de toekomst!

Volg Rodeo Drive op Facebook en kom zelf de nieuwe merken en interieur ontdekken!

Derk bij zijn nieuwe koffiebar.

 

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *