Stem nu! Finalisten Wosterhouter van het Jaar ’17 bekend!

Wosterhouter van het jaar 2017

De Wosterhouter van het Jaar is iemand die zich heeft ingezet voor de stad, omgeving of samenleving. We vroegen jullie om mensen voor te dragen. Uit de inzendingen zijn vijf bijzondere kandidaten voortgekomen.

De vijf kandidaten zijn nu door naar de volgende ronde, waarbij gestemd kan worden tot dinsdag 26 december 23:59 CET.

Stefan van Aarle
De Oosterhoutse binnenstad beleefde dit jaar een keerpunt: de binnenstad wordt verder aangepakt en er worden plannen gemaakt om de stad compacter te maken: meer wonen en minder winkels. Daarnaast wist Van Aarle zich in te zetten voor de bedrijveninvesteringszone van de binnenstad dat in januari 2018 van start lijkt te gaan.

Siebe van den Biggelaar
Siebe is bij velen beter bekend als DJ TRWD. Deze opkomende DJ is van de initiatiefnemers van ut Kaais Walhalala: het Carnavalsfeest voor de jeugd dat bijna alle dagen uitverkocht is. Verder treedt dit talent steeds meer op en timmert hard aan de weg om een bekende DJ te worden.

Peter de Laat
Gemeenteraadslid Peter de Laat wist afgelopen jaar verschillende thema’s pragmatisch aan te pakken. Zo zette De Laat zette zich afgelopen jaar sterk in voor een verbetering van de Oosterhoutse kermis. De Laat ging in gesprek met kermisexploitanten, horecamensen en de gemeente. Daarnaast spande Peter de Laat zich afgelopen jaar in voor buschauffeurs in Oosterhout. Mede dankzij hem krijgen zij eindelijk een toilet.

Malou Pheninckx 
Hockeyster Malou Pheninckx heeft een topjaar achter de rug als speelster van het Nederlandse vrouwenhockeyteam. Ze mag zich na een overwinning op België in augustus Europees kampioen noemen en winnaar van de Hockey World League.

Eugene Springer
Eugene Springer zet zich al jaren in voor de samenleving via verschillende initiatieven. Velen zullen hem kennen van de wekelijks maaltijden die hij verzorgt in de Bunthoef een plek waar verschillende mensen samenkomen en verbinden. Meer lees je hierover op zijn Facebookpagina, de Eetkamer.

Stemmen kan via onderstaand formulier of de volgende link

logo1-268x50

20 thoughts on “Stem nu! Finalisten Wosterhouter van het Jaar ’17 bekend!

  1. Eugene heeft het vermogen en de inzet om mensen bij elkaar te brengen door zelf mens te zijn

  2. In een tijd van polarisatie, zorgt Eugene dat een diversiteit van mensen uit de buurt elkaar ontmoeten.

  3. als je op zo’n jonge leeftijd het al zover weet te schoppen dan ben je echt een talent en verdien je deze titel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.