[NIEUWS] Parkfeest 2018 met De Dijk en Dotan op zaterdag!

De Dijk en Dotan op Parkfeest

De eerste namen voor Parkfeest 2018 zijn bekend. Op de Festivalzaterdag treden De Dijk, Dotan, Kraak & Smaak en Wulf op in ons mooie Slotpark. Een mooie mix tussen oude bekenden en nieuwe namen voor jong en oud. Op vrijdagavond is het Tribute Night met dit jaar tributebands van Mumford & Sons, Ed Sheeran en als klap op de vuurpijl; Guns N‘ Roses. De online verkoop van de tickets is nu van start gegaan op www.parkfeest.nl/tickets. Tot carnaval zijn er Vroege Vogel-tickets te koop, maar wees er snel bij want OP=OP. De eerste artiesten van het Parkfeest 2018 werden bekend gemaakt tijdens de Vrijwilligersnieuwjaarsreceptie op 5 januari. Parkfeest 2017 is met een goed resultaat afgesloten, waardoor naast de Mienushal nog zeven Oosterhoutse goede doelen een cheque kregen uit handen van voorzitter Jos Zimmerman.

Dotan
© DOTAN

Parkfeest 2018
In 2018 is de 22e editie van het Parkfeest. Wat begon als een braderie-achtige opzet in het Slotpark is nu een driedaags Festival met iedere dag zijn eigen karakter. In 2018 vieren we het Parkfeest op 25, 26 en 27 mei.

 • De Tribute Night op vrijdag 25 mei (18.00-0.00 uur) wordt nog steviger weggezet en mag ook op belangstelling uit de regio rekenen. De drie eerste bands die nu bekend zijn, spreken een zeer grote doelgroep aan:
  • Mumford & Sons by the Hillbilly Moonshiners
  • Ed Sheeran by The Ed Sheeran Experience (UK)
  • Guns N’ Roses by the Ultimate Guns N’ Roses Tribute
 • De Festivaldag op zaterdag 26 mei (14.30-0.00 uur) mag een paar oude bekenden verwachten en ook nieuwe namen.
  • De Dijk. De band krijgt er maar geen genoeg van en staat voor de vierde keer in het Sloptpark. Dat wordt weer meezingen, springen, huilen en juichen.
  • Nederlands grootste singer-songwriter komt met nieuw materiaal via Londen, Brussel, Amsterdam en Berlijn naar Oosterhout.
  • Kraak & Smaak. Dé verrassing van Parkfeest 2010 komt terug om van het festival weer een funky, jazzy danspaleis te maken.
  • Met DJ’s Sam Feldt en Lucas & Steve scoorde hij de zomerhit Summer On You en nu heeft hij solo de klapper Mind Made Up te pakken.
 • De Familiedag op zondag 27 mei (13.00-22.00) blijft zijn gezellige karakter behouden met vermaak voor jong en oud.

Op de Tribute Night zullen in totaal vijf artiesten optreden en op de Festivaldag negen. Op zondag met drie podia en al het straattheater zelfs nog veel meer. Meer namen verwachten we na carnaval bekend te maken.

Online tickets kopen
Tickets zijn vanaf nu online te koop op www.parkfeest.nl/tickets. Tot aan carnaval -9 februari- is er een beperkt aantal Vroege Vogel-tickets te koop (onder de festivalkenners beter bekend als Early Bird, maar we blijven een beetje eigenwijs bij het Parkfeest). Wees er dus snel bij want, OP=OP. Voor wie graag een ticket wil halen; op zaterdag 13 januari van 10 tot 13 uur is er een voorverkoopmoment bij Pondok Makan Yati aan Heuvel 3. Daarna is het mogelijk om bij de VVV tickets te kopen, Torenstraat 10.

Acht cheques uitgereikt
We hebben het Parkfeest 2017 met een goed resultaat afgesloten, waardoor we weer geld kunnen geven aan Oosterhoutse goede doelen. Op 5 januari zijn de volgende bedragen uitgereikt:

1) Stichting “De Mienushal” krijgt €4.500,- voor de Mienushal
2)  C.V. ’t Rutselbos krijgt €250,- als bijdrage voor een nieuw en veilig podium voor jury en Prins met Gevolg voor de Ronde van het Rutselbos
3) C.V. De Pierewaaiers krijgt een bijdrage van €250,- voor de bouw van een carnavalswagen.
4) Oosterhouts Kamerkoor krijgt €500,- voor het 50-jarig jubileumjaar om samen met oud-leden een ‘spetterend’, groots concert te organiseren.
5) Milieu Educatief Centrum en Kinderboerderij MEK ontvangt €500,- voor onderhoud aan het dak, terrasmeubilair en de waterspeelplaats.
6) Goederenbank de Baronie krijgt €500,- voor hun hulp aan mensen die weinig tot niets te besteden hebben
7) Werkgroep Verkeersregelaars Oosterhout krijgt €1.000,- voor nieuwe portofoons
8) Stichting TICO ontvangt een bedrag van €2.500,- voor hun eigen Thuis In het Centrum van Oosterhout voor jongeren met een verstandelijke beperking.

Festifans-VrijMiBo

Festifans zijn de “vrienden van het Parkfeest” en we hebben de laatste jaren een mooie groep mensen als Festifan mogen begroeten.  We hopen dat dat er steeds meer worden, want onder andere met hun bijdrage steunen we de Oosterhoutse goede doelen. Bij het kopen van de tickets kun je aangeven of je Festifan wil worden. Dit kost €17,50 en daarmee help je het Parkfeest en steun je de Oosterhoutse goede doelen. Als dank nodigen wij alle Festifans uit op de VrijMiBo (Vrijdagmiddagborrel) van het Parkfeest op 25 mei. Neem eens een kijkje op  www.parkfeest.nl/festifans  voor meer informatie.

Prijzen

Vroege Vogel-tickets (tot carnaval, maar OP=OP)*

Vrijdag €13,00

Zaterdag €26,00

Passe-partout (beide avonden) €34,00

Reguliere Tickets (vanaf carnaval)

Vrijdagticket €15,00

Zaterdagticket €28,00

Passe-partout (beide avonden) €36,00

* Festifans kunnen tot halfvasten -11 maart 2018- Vroege Vogel-tickets kopen.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *