[NIEUWS] Stem Oosterhoutse zaken naar winst bij Stappen&Shoppen awards!

StappenShoppen

Verschillende Oosterhoutse zaken doen weer mee bij de Stappen.Shoppen. Awards die jaarlijks wordt gehouden. De Klappeijstraat is goed vertegenwoordigd met drie zaken: Café Binnen, Café de Stapmolen en Club Sweet.

De award- show is een begrip geworden in Breda en omstreken en vele café’s doen mee om die felbegeerde prijzen binnen te halen. De drie Oosterhoutse zaken moeten nu veel stemmen halen om door te gaan naar de tweede ronde van de wedstrijd. In de volgende ronde worden alle zaken beoordeeld door een jury.

Je kan stemmen via de website van de award- show. 

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *