[NIEUWS] Perròn Oosterhout stopt ermee

Perròn Oosterhout

Vandaag verscheen op Facebook een bericht dat Perròn Oosterhout hoogst waarschijnlijk gaat verdwijnen. Op hun Facebookpagina wordt gesproken over een afscheidsgroet en op het plaatje staat: Hier eindigt Perròn.

Het restaurant maakte al een dag eerder bekend tijdens Carnaval de zaak open te stellen voor feestvierders. Na Carnaval gaat het restaurant verbouwen, maar dat zal zijn onder een andere naam en ander concept. Perròn is een begrip in Oosterhout voor vele soorten doelgroepen. Eigenaar Tony Topouzis houdt nog even geheim wat het gaat worden. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *