[EVENT] Jill Schirnhofer bezoekt Boekhandel Het Verboden Rijk

Jill Schirnhofer

Zaterdag 3 maart komt Jill Schirnhofer van 11.30 tot 13.30 uur naar Boekhandel Het Verboden Rijk in Oosterhout. Bezoekers kunnen boeken laten signeren, Jill ontmoeten en met haar op de foto gaan. De entree is gratis.

Jill Schirnhofer is een creatief multitalent. Ze is illustratrice en schrijfster en is bekend van televisie. Ze heeft haar eigen jeugdprogramma bij AVRO-TROS. Haar programma Jill heeft meer dan 102.000 volgers op Instagram. De website zapp.nl/jill kent 150.000 unieke bezoekers per maand en het Youtube kanaal van Jill heeft meer dan 35 miljoen views https://www.youtube.com/user/jilloptv . Ook heeft ze een column in een (Duits) meidenmagazine.

Van haar eerste boek Tekenen met Jill zijn maar liefst 45.000 exemplaren verkocht.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *