[NIEUWS] Buurtpreventieteam De Contreie van start!

© 2R Development

Vandaag heeft wethouder Marcel Willemsen de buurtpreventie van De Contreie geopend. Verschillende bewoners hebben vorig jaar het initiatief genomen om een stichting op te zetten en verschillende commissies opgericht. 

In het drassige gras werd het startsein gegeven voor het buurtpreventieteam. Wethouder Willemsen benadrukt hoe belangrijk een buurtpreventieteam is: ‘Het is belangrijk dat de veiligheid zo goed mogelijk kan worden gegarandeerd en het is dan goed om te zien dat buurtbewoners samen werken. Het bestuur van de Stichting Buurtpreventie De Contreie bestaat uit Ilonka Hooijmaijers, Claudia Brouwn en Chantal Rus. Het team is bereikbaar via de mail, Facebook en via een website.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *