[EVENT] Cabaret op zaterdag, vibrafoonconcert op zondag in de Schelleboom

de schelleboom

Aankomend weekend heeft De Schelleboom een zeer uiteenlopend programma met maar liefst twee voorstellingen. Op zaterdagavond heerlijke humor op de vierkante millimeter door De Rode Horde. En op zondagmiddag een theaterconcert door Jazzvibrafonist Vincent Houdijk.

De Rode Horde – Zaterdag 21 april, Aanvang 20:15u.

Absurdistische humor op de vierkante millimeter. Of het nu gaat over een Oegandese Kuifkanarie, een Zwitserse herder of een blonde rasta: De Rode Horde scheert ze allemaal over één kam en weten elk gesprek en elke alledaagse situatie te laten ontsporen. Hoe dat komt? Ze hebben geen idee! Wat dat betreft zijn het net echte mensen. Kijk ernaar, kijk dan naar jezelf en naar de mensen die je kent en wees opgelucht: het kan altijd erger!

Vincent Houdijk – Zondag 22 april, Aanvang 14:00

Nog niet eerder heeft een Nederlandse vibrafonist een solo tournee gehouden. Vincent Houdijk is onlangs verkozen tot Nederlands’ meest veelbelovend jazz talent en gaat op pad. Uitgangspunt; concertlocaties met een adembenemende akoestiek en dan kan De Schelleboom niet ontbreken!

Het programma dat hij samenstelt is een combinatie van eigen werk en composities waarbij de elementen klassiek, wereldmuziek en jazz centraal zullen staan.

Voor beide voorstelling is de entreeprijs €13,50 per persoon. Natuurlijk inclusief koffie vooraf en een drankje in de pauze of nazit. Bestellen kan via www.deschelleboom.nl of telefonisch op 0162-437165

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *