[NIEUW] Nieuwe klimjungle zondag 22 april officieel geopend!

Klimjungle de Warande
De klimjungle

Tijdens het vorige zomerseizoen hebben kinderen kunnen kiezen wat men voor speelelement op De Warande wilden. Tijdens de officiële eerste dag van het zomerseizoen wordt de gekozen klimjungle geopend door Marian Witte. 

Verkiezing klimjungle

JONG Oosterhout heeft tijdens het afgelopen zomerseizoen via verschillende enquêtes de wensen van de kinderen in kaart gebracht. Alle kinderen konden vorig seizoen kiezen uit schommels, een klimjungle of een dubbele kabelbaan. De uiteindelijke winnaar ‘klimjungle’ wordt as. zondag officieel geopend en voor het eerst in gebruik genomen bij de Warande.

Officiële opening met leuke prijzen

Zondag 22 april wordt de klimjungle officieel geopend door Marian Witte en is op dat moment ook voor het eerst toegankelijk voor kinderen. De opening zal om 14:00 uur beginnen, tijdens de opening zijn er verschillende leuke prijzen verstopt rondom de jungle, zoals: parkfeest tickets voor zaterdag, ViaVia bonnen, verschillende zomerpakketten en nog veel meer. Ook na de opening is er van alles te doen op het terrein, want alle opblaasmaterialen liggen in het zwembad. Daarnaast wordt het heerlijk zwemweer, kinderen kunnen zich vermaken in de waterglijbaan en ander leuke speelelementen die De Warande te bieden heeft.

Happy hour

Ondanks dat De Warande haar deuren woensdag tot en met vrijdag al open heeft gesteld wegens het warme weer gaan het een groot feest worden. Van 13:00 tot 14:00 uur is er een ware happy hour waarbij de toegangsprijs € 4,- is in plaats van de reguliere toegangsprijs van € 6,- per persoon. Alle abonnementhouders kunnen met het abonnement het buitenpark betreden.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *