[NIEUWS] Oosterhoutse Zwem4daagse, durf jij het aan?

De warande
© Edwin Wiekens

Van maandag 18 juni tot en met vrijdag 22 juni 2018 organiseert Sportbedrijf Oosterhout in samenwerking met zwemvereniging OZ&PC de Warande de Oosterhoutse Zwem4daagse. Het 50m sportbad van De Warande staat 5 dagen in het teken van 250m, 500m of 1000m zwemmen per dag met een hele gezellige sfeer.

Alle zwemmers zijn tussen 16:00 en 19:00 uur welkom om alle baantjes te zwemmen waarna de dag afgestempeld wordt. Ook dit jaar is het mogelijk om als individu of groep deel te nemen. Door middel van een speciale route hoeft niemand bang te zijn dat men de tel kwijt raakt.

De kosten voor de stempelkaart bedragen voor een individu € 5,- en als groep € 20,-. Is men al klaar met het zwemmen? Dan mag iedereen nog even lekker spelen op het buitenpark. Ook zullen er leuke randactiviteiten worden georganiseerd waar iedereen gratis aan mag deelnemen.

De zwem4daagse heeft 5 dagen, er hoeft echter maar 4 keer gezwommen te worden voor een mooie medaille/beker en een leuk cadeau. Voor alle fanatieke zwemmers is het wel mogelijk om 5 dagen te zwemmen. Zet wel vrijdagavond al vast in je agenda, de feestelijke uitreiking zal namelijk dit jaar centraal plaatsvinden op vrijdagavond rond 18:45 uur. Is het dan afgelopen? Zeker niet! Iedereen die deel heeft genomen aan de zwem4daagse mag gratis discozwemmen op dezelfde avond vanaf 19:15 uur!

Aanmelden gaat via een speciale website: www.dewarande.zwem4daagse.nl, daar kan men gelijk betalen. Dit zorgt ervoor dat niemand in een lange rij hoeft te staan. De stempelkaart moet nog wel opgehaald worden, dit kan vanaf 1 week voor de zwem4daagse

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *