[EVENEMENT] Mosselfeest na ritje Booster!

Pan mosselen
Mosselen

Even zonder gekheid. Het is misschien niet verstandig om mosselen te eten na een ritje in de Booster, maar wel mogelijk! Dit jaar is het Mosselfeest tijdens de kermis. Op de Markt, Heuvel en in de Klappeijstraat kan je een heerlijke pannetje Zeeuwse mossels verorberen. 

Zo’n Mosselfeest heeft natuurlijk een goede portie entertainment nodig. Zo komt het Schipperskoor hun repetoire afwerken en gaat het draaiorgel zorgen voor een goede sfeer. Dat wordt genieten en ongegeneerd uit de mond stinken door de aan knoflookrijke sausjes.

Je kan de 19de (vandaag) bij de horeca terecht tussen 13:00 en 19:00 voor een heerlijke pan mosselen! Ben jij een echte mossel- liefhebber?

 

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *