[NIEUWS] Oosterhouter helpt Maarten van der Weijden naar finish!

© Casper van Aggelen

Je kan er niet om heen: Maarten van der Weijden die de elfstedentocht zwemt. Hij is nu al dik over de helft en vanavond rond 19:00 komt hij aan bij de finish om bekend te maken hoeveel geld hij heeft opgehaald voor kankeronderzoek.

Wist je dan ook dat er een Oosterhouter bij de crew zit? Fotograaf Casper van Aggelen vaart mee en schiet een heel verslag van de tocht door onder andere ‘Het Hel van het Noorden’. Casper fotografeert Maarten (die traint in zwembad De Warande)  regelmatig.

Ken je Casper nog niet? Hierboven doet hij een oproep aan de fans voor een pizza funghi voor Maarten. Een paar uur later kon je zien hoe de Olympisch kampioen openwater zwemmen deze heerlijk zat op te peuzelen.

Wij van de redactie wensen Maarten én natuurlijk Casper nog veel succes tot de finish! it Giet Oan!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *