[EVENEMENT] Opening Duurzaam infopunt ONE

 

Wijzer over energie      

Op zaterdag 25 augustus opent wethouder Marcel Willemsen om 14:00 uur het Duurzaam Informatie Punt ONE (Oosterhout Nieuwe Energie) in het centrum van Oosterhout: Arendstraat 9. Vrijwilligers van ONE bemensen het informatiepunt. Ze verstrekken aan de bezoekers gratis informatie en advies over duurzame investeringen met betrekking tot energie.

Vragen over…?

Leveren zonnepanelen voldoende rendement op, wat is een warmtepomp nu eigenlijk? Is het zinvol om mijn spouwmuur te isoleren? Met al dit soort vragen kunnen inwoners van Oosterhout terecht bij het Duurzaam Informatie Punt ONE. Voorlopig is het Duurzaam Info Punt ONE elke laatste zaterdag van de maand tussen 10:00 en 15:00 uur geopend.

Inzet wethouder

“Dankzij de hulp van wethouder Willemsen hebben we de beschikking over het pand aan de Arendstraat. Zo kunnen we als ideële coöperatie de inwoners van Oosterhout nog beter informeren over duurzame energie”, aldus Bart van Nies, voorzitter ONE.

Betrokken vrijwilligers

Wethouder Marcel Willemsen aarzelde geen moment toen het bestuur van de ideële coöperatie Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) hem benaderde voor een eigen informatieruimte. “De betrokken- en bevlogenheid van de vrijwilligers die zich geheel belangeloos inzetten om duurzame energievormen in Oosterhout te stimuleren, stel ik als wethouder duurzaamheid erg op prijs”.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *