[EVENT] Internationaal Waterpolotoernooi in Warande

Passie, schoten en overtredingen: het sportbad van De Warande staat 2 weekenden in het teken van waterpolo.
In het weekenden van 31 augustus t/m 2 september en 8 september zullen waterpoloclubs uit heel Nederland te gast zijn in het sportbad van De Warande. Dit toernooi wordt ieder jaar weer gezien als de ultieme voorbereiding op het seizoen dat komen gaat. 
Senioren waterpolotoernooi 
Op vrijdagavond 31 augustus trappen de eerste teams van O Z & P C de Warande het toernooi af met hun eerste wedstrijd van het toernooi. Met maar liefst 30 deelnemende teams is het toernooi in jaren niet zo sterk bezet geweest. Clubs uit heel Nederland, maar ook België en Duitsland nemen het tegen elkaar op om de felbegeerde trofee in ontvangst te nemen.
Op zaterdagavond 1 september zullen er tussen 18:30 – 20:00 uur misschien wel de leukste wedstrijden plaats gaan vinden. De huidige heren en dames 1 selectie van de Oosterhoutse club O Z & P C de Warande nemen het op tegen de selectie van vroeger. Vorig jaar gingen de veteranen er met de Johan Vissers trofee ervandoor, lukt het de huidige selecties nu wel om te winnen?
Junioren waterpolotoernooi
Zaterdag 8 september vindt het Warande jeugdtoernooi plaats op De Warande. Op deze dag zullen kinderen tussen 5 en 17 jaar oud een dag vol plezier beleven terwijl zij hun waterpolo kunsten laten zien. De teams en hun coaches kunnen de support goed gebruiken. De eerste wedstrijden zullen worden gespeeld om 8:30 uur en het toernooi zal rond 18:30 ten einde lopen.
Publiek is van harte welkom
De normale, classic of de jeugdwedstrijden bezoeken? U bent van harte welkom om één van de zwaarste sporten van dichtbij mee te maken. De toegang is geheel gratis, dus kom gerust langs in het sportbad van De Warande te Oosterhout.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *