[LET OP] Werkzaamheden kruising A59

Er wordt dit weekend en het vierde weekend van de maand gewerkt aan de aanleg van een verkeersinstallatie op de Weststadweg- Haasdijk. Het doel is om de kruising veiliger te maken voor onder andere fietsers.  

De verhoogde middengeleider van de Weststadweg wordt ter hoogte van deze kruising gedeeltelijk gesloopt en smaller teruggebracht. De ruimte die daardoor ontstaat wordt gebruikt om een extra uitvoegstrook aan te leggen voor het verkeer vanuit Oosterhout richting Den Hout. Aan de andere zijde, komende vanaf Made, wordt de bestaande uitvoegstrook verlengd zodat er meer ruimte is om voor te sorteren richting de A59 schrijft de Gemeente op hun website.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *