[NIEUWS] Ondernemend Oosterhout Ontmoet een succes?

Rodenburg Biopolymers met wethouder Willemsen (rechts) © Gemeente Oosterhout Facebook
Rodenburg Biopolymers met wethouder Willemsen (rechts) © Gemeente Oosterhout Facebook

Gisteren vond voor de allereerste keer Ondernemend Oosterhout Ontmoet plaats in Theater de Bussel. Vele Oosterhouters kwamen naar de foyer om elkaar te ontmoeten, pitches bij te wonen en de uitreiking van De Groene Pluim mee te maken.

In De Bussel waren drie podia opgebouwd waar alle presentaties werden gedaan. In het midden, voor de trap, werd De Groene Pluim uitgereikt door wethouder duurzaamheid en milieu Marcel Willemsen. De prijs voor bedrijven die vooroplopen in duurzaamheid werd uitgereikt aan Rodenburg Biopolymers. Zij staan bekend om hun bio-plastics die natuurlijk afbreekbaar zijn.

De gemeente mag verder niet klagen over de opkomst, velen waren gekomen om dit nieuwe concept te aanschouwen en waren blij dat het niet meer op het gemeentehuis werd gehouden. De bijeenkomst was bedoeld voor alle soorten Oosterhouters die actief zijn in de stad, maar vooral de ondernemers waren goed vertegenwoordigd.

Nog even iets over het eten: De Zwaaikom mocht deze keer de catering verzorgen en dat mag de gemeente wel wat vaker doen. Simpel, maar smaakvol! Wat ons betreft was dit event een succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *