[VERKEER] Kruising Weststadweg-A59-Haasdijk dit weekend afgesloten

Vanwege regenval afgelopen weekend konden niet alle werkzaamheden uitgevoerd worden op het kruispunt Weststadweg-Haasdijk-A59. Hierbij valt te denken aan het plaatsen van belijning en aanbrengen van elektronische componenten. Deze werkzaamheden worden komend weekend alsnog uitgevoerd. Dit betekent dat het kruispunt zaterdag  29 en zondag 30 september nogmaals wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Afsluiting en omleidingen

Het gehele kruispunt is vanaf zaterdag ochtend 06.00 uur tot zondag 21.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit is nodig zodat de aannemer veilig kan werken en de ruimte heeft om alle materialen te plaatsen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de aannemers Hoeflake en Dura Vermeer. Omleidingen worden via gele bebording aangegeven. Voor fietsers zullen tijdelijke voorzieningen worden aangebracht.

Tekeningen

Tekeningen van de werkzaamheden en omleidingsroutes zullen geplaatst worden op de gemeentelijke website: https://www.oosterhout.nl/inwoners/openbare-ruimte/projecten/VRI-Weststadweg-Haasdijk.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *