[THEATER] Finalistentour Amsterdams Studenten Cabaret Festival

Vier bijzonder grappige cabaretiers in drie acts. Gegarandeerd een avond lachen met de drie finalisten van het Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF)
In het voorjaar van 2018 werd het ASCF voor de 25e maal georganiseerd, deze mijlpaal gaat gepaard met de allereerste finalistentournee ooit van het ASCF georganiseerd door comedy impresariaat Grappige Zaken. Tijdens de finalistentournee kunt u genieten van de optredende finalisten Thjum Arts, Roovers & Van Leeuwen en Destin Sleutel.

Het ASCF is een jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor talentvolle maar nog niet bekende cabaretiers. Het wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten en professionals, het voornaamste doel van het ASCF is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen tijdens het festival de kans te bieden voor een groot publiek op te treden.
De finalisten van vanavond treden in de voetsporen van eerdere winnaars als De Partizanen, Tim Fransen, Pieter Derks, Alex Ploeg en Kasper van der Laan.

Zaterdag 20 oktober – aanvang 20:15u. Entree €17,50,- Inclusief koffie vooraf en een drankje in de pauze. Bestellen kan natuurlijk via www.deschelleboom.nl of telefonisch op 0162-437165

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *