[EVENT] Santa Run is coming to town!

Door de hoge temperaturen zou het wellicht niet zeggen, maar de kerst nadert toch echt! En kerst is de tijd voor dè kerstmannenloop van Oosterhout: de Rotary Santa Run. Op 15 december zetten honderden kerstmannen zich rennend of wandelend in voor het goede doel. En voor de gezelligheid natuurlijk! Ben jij ook van de partij?
Voor de zesde keer organiseert Rotary Oosterhout-Regio deze bijzondere kerstmannenloop om geld in te zamelen voor goede doelen. Dit jaar zijn dat: de Wensboom, MEK, Running voor Cadasil, Edukans en Inloophuis Poppy’s. Bij aanmelding op de website kun je aangeven voor welk doel je wilt lopen. De goede doelen en hun behartigers (scholen, bedrijven en clubs) werven zelf ook lopers. Samen met initiatiefnemer Rotary en de sponsoren hopen zij veel kerstmannen op de been te krijgen.
Vanaf 14 december is de Markt in Oosterhout weer gehuld in winterse sferen. Op de ‘IJsmarkt’ kun je dan terecht om gezellig te schaatsen of een drankje. Een prachtig decor natuurlijk voor de Rotary Santa Run!
Programma 
Ook dit jaar loopt de rode stoet weer 3 km door het centrum van Oosterhout. Lopers kunnen hardlopen, huppelen of wandelen. Het plezier staat voorop, jong en oud kunnen dus meedoen. Het programma:
14.00  vrije verkoop pakken
15.45 Santa Warming-up door Willemsen Sport
16.00 Startschot Santa Run 2018
16.45 Prijsuitreiking
Inschrijven
Vanaf zaterdag 17 november kun je een inschrijvingsbewijs en pak bestellen via https://oosterhout.rotarysantarun.nl. Bij de inschrijving kun je ook melden voor welk doel je graag wilt lopen. Voor € 10,- ontvang je een kerstmanpak, een startnummer, een medaille en sponsort je natuurlijk een goed doel! De pakken en startbewijzen kun je vanaf 1 december ophalen bij Intersport Oosterhout of Sport 2000 Oosterhout. Op 15 december is er ook een vrije verkoop, mits er pakken beschikbaar zijn.
Meer informatie?
https://oosterhout.rotarysantarun.nl, Facebook, Instagram of Twitter

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *